7 ½ timme senare har vi passerat massa höga bergs pass å varit uppe i molnen så är vi äntligen framme i Whistler. Det påminner mycket om en fransk alp by, modell lyxigare. Det är 2 jätte berg att åka på där det finns ca 170 backar att välja på, vilken otur för oss vad skall vi gör dag två J.

Idag har vi klämt lagg på Whistler Mountain det ena av de två bergen. Imorrn blir det Blackcomb.

Nu sitter vi med en ny vän från Japan som heter Yoshinori, och tar en afterski på ett hemtrevligt hotell en bit utanför byn.

Vi har haft en kanon bra dag i backen, det började snöa på eftermiddagen å vi bara jublade för det snöar puder... JJJJJJJJJJ

Whitsler är en riktig party  by det finns typ en hel hög med ställen som man kan festa på… Så nu drar vi ner på byn å partar J.

Idag så har vi varit uppe på Whistler Blackcomb Glaciären och åkt skidor. Det var lite tungt med tanke på att vi var sena hem och sikten på berget var mitt i molnet och några decimeter med puder, så var det lite tungt första åk för dagen, en repa på dryga milen…

Vi har blivit rekommenderade en pub som heter Booooooooooooot Pub, men vi är tveksamma JJJ

Får se vad som händer i kväll på byn, men är man i Nord Amerika så måste man ju få i sig en schysst T-Bone steak och sedan är det Whistler bye night som gäller!!!

Nu sitter Pingen, Keke, Roger, Öbbe, Matte och Stefan på ett litet hotell rum för fyra pers med två våningssängar och har en egen afterski som är helt OK J

Kommer ni ihåg att LIVET ÄR RÄTTVIST !!!!!!!!!!!!!

Idag så har vi haft kanon åkning med strålande sol och puder i backar å skog.

Tyvärr så lämnade vi kameran hemma eftersom vi inte orkade släpa på den, men det var ett misstag då vädret var så perfekt det kan bli.

Nu ska vi ut på afterski på byn J.

Imorgon så drar vi ned till Vancover för att shoppa mm innan vi så småningom tar flyget mot london och stockholm.

 

Bilder från Whistler

Länk till Whistler´s hemsida
Länk till Whistler-Blackcomb´s hemsida